Protocol Back2thegym vs COVID-19

Voor alle lessen geldt dat wij de regels volgen die opgesteld zijn door de overheid en het NOC-NSF. Wij vragen iedereen om deze maatregelen nauwkeurig door te nemen en na te leven. Alleen met jullie medewerking kunnen wij de trainingen blijven faciliteren.

Algemeen

 1. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
 2. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten.
 3. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD)
 4. Blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) minimaal zeven dagen thuis na de uitslag van de test.
 5. Schud geen handen. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

Lessen reserveren

 1. Lessen moeten vooraf worden gereserveerd via de Back2thegym APP. Op deze manier weten wij precies hoeveel leden er aanwezig zijn en kunnen wij je tijdig informeren als de les niet door gaat. Inschrijven = mee doen! In verband met het beperkt aantal plaatsen krijgt iedereen zo de kans om te sporten.
 2. Lessen gaan niet door bij slecht weer. Dit communiceren wij via de mail en social media, uiterlijk 5 uur voor de training begint.
 3. Alle leden met een abonnement voor onbeperkt sporten kunnen om te beginnen maximaal 2 trainingen volgen per week, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een training te volgen (dit bekijken we per week en passen we zo snel mogelijk aan).
 4. Kun je toch niet deelnemen aan de les? Je kunt tot 4 uur voor de les begint gratis annuleren zonder dat er een “credit” van je lidmaatschap afgaat. Zo heeft iemand anders ook nog de kans om mee te doen met de les als deze volgeboekt is.
 5. Is de les volgeboekt? Schrijf je dan in op de wachtlijst, zo ontvang je direct een mail bij een afmelding.

Aankomst/vertrek

 1. Ga thuis voorafgaand aan de training naar het toilet en kom in sportkleding naar de training. Ook omkleden na afloop gebeurt thuis. Kleedkamers en toilet blijven gesloten.
 2. Was voorafgaand aan de training goed je handen met zeep, voor minimaal 20 seconden.
 3. Kom niet eerder dan 10 minuten van te voren naar de locatie van de training.
 4. Het is niet de bedoeling dat andere personen zoals ouders, de training bijwonen. Ook niet op afstand!
 5. Ga na afloop van de training gelijk naar huis.

Trainingsbenodigdheden

 1.  Neem je eigen bokshandschoenen, waterfles en andere benodigdheden mee. Er kunnen geen spullen van de sportschool of trainer worden geleend.
 2. Zorg dat je trainingsuitrusting en je spullen schoon zijn.
 3. Neem altijd een handdoek mee.

Op locatie

 1. De trainingen vinden plaats op het terrein van Back2thegym en SUIT-UP.
 2. Volg altijd de aanwijzingen op van de trainers.
 3. Houd te allen tijde de 1,5 meter afstand van mede-sporters en trainers.
 4. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden, de trainer houd wel 1,5 meter afstand van de kinderen.
 5. Bij de trainingen voor volwassenen is fysiek contact onderling niet toegestaan. Er dient te allen tijde 1,5 m afstand te worden gewaarborgd. Daarom zijn naast de Funbokslessen ook de lessen Boksen en Cardio-kickboksen op de bokspilaren.
Wij hanteren te allen tijde 1,5 m afstand en reinigen alle materialen voor en na de training.