Protocol Back2thegym vs COVID-19

Voor alle lessen geldt dat wij de regels volgen die opgesteld zijn door de overheid en het NOC-NSF. Wij vragen iedereen om deze maatregelen nauwkeurig door te nemen en na te leven. Alleen met jullie medewerking kunnen wij de trainingen blijven faciliteren.

Algemeen

 1. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
 2. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 3. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
 4. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
 5. Blijf thuis indien jij of een huisgenoot positief is getest op het COVID-19 virus.
 6. Houd je aan de algemene hygiëneregels van het RIVM zoals vaak handen wassen etc.
 7. Schud geen handen. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

Lessen reserveren

 1. Lessen moeten nog steeds vooraf worden gereserveerd via de Back2thegym APP. Op deze manier weten wij precies hoeveel mensen aanwezig zijn. Inschrijven = meedoen! In verband met het beperkt aantal plaatsen krijgt iedereen zo de kans om te sporten.
 2. Lessen kunnen 1 week voor de les begint worden gereserveerd. Niet gereserveerd? Dan kun je helaas niet deelnemen aan de les.
 3. Kun je toch niet deelnemen aan de les? Je kunt tot 4 uur voor de les begint gratis annuleren zonder dat er een “credit” van je lidmaatschap afgaat. Zo heeft iemand anders ook nog de kans om mee te doen met de les als deze volgeboekt is.
 4. Is de les volgeboekt? Schrijf je dan in op de wachtlijst, zo ontvang je direct een mail bij een afmelding.

Aankomst/vertrek

 1. Was voorafgaand aan de training goed je handen met zeep, voor minimaal 20 seconden.
 2. Kleedkamers blijven gesloten omdat wij hier geen 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Kom dus in sportkleding naar de sportschool.
 3. Ga voor de training thuis naar het toilet. Het toilet mag door maximaal 1 persoon tegelijk gebruikt worden. Wil je naar het toilet, geef dit aan bij een van onze medewerkers.
 4. De deuren van de sportschool gaan pas 10 minuten voor de training begint open. Kom dus niet eerder dan 10 minuten voor het begin van de training.
 5. Bij binnenkomst in het centrum bent je verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel/zeep.
 6. Volg de aangegeven looproutes in de sportschool (volg gele pijlen).
 7. Ga na afloop van de training gelijk naar huis.
 8. Houd bij het betreden en verlaten van onze club 1,5 meter afstand tot andere sporters.

Trainingsbenodigdheden

 1. Het gebruik van een grote handdoek is verplicht! Indien je geen handdoek bij hebt kun je helaas niet deelnemen aan de les.
 2. Neem je eigen bokshandschoenen, waterfles en andere benodigdheden mee. Er kunnen geen spullen van de sportschool of trainer worden geleend.
 3. Zorg dat je trainingsuitrusting en je spullen schoon zijn.
 4. Indien je een 10-rittenkaart hebt dien je deze weer af te laten tekenen bij de balie.

Op locatie

 1. Volg altijd de aanwijzingen op van de trainers.
 2. Houd 1,5 meter afstand van mede-sporters en trainers tenzij dit noodzakelijk is voor (veilige) beoefening/begeleiding van contactsporten zoals boksen, Braziliaans jiu-jitsu, cardio-kickboksen en kickboksen.
 3. Ook bij de bovengenoemde contactsporten geldt: voorafgaand, tijdens de rustmomenten en na afloop van de training dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.
 4. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen afstand van elkaar te houden. Trainers hoeven geen 1,5 meter afstand te houden wanneer zij training geven aan kinderen t/m 12 jaar.
 5. Neem bij de volgende trainingen altijd buitenschoenen mee: Kickboksen voor kinderen, Shape your BBB, H.I.I.T en BOKS-FIT. Deze trainingen kunnen namelijk buiten plaatsvinden indien het weer het toelaat. Funboksen OUTDOOR! vindt altijd buiten plaats en wordt geannuleerd bij slecht weer.
 6. Kantine blijft gesloten, je kunt hier helaas niet wachten of een drankje nuttigen. De balie is weer geopend voor vragen, verkoop van drank en sportbenodigdheden.
 7. De fitnessruimte blijft voorlopig gesloten en is alleen geopend voor Personal training.
 8. Gebruik van de waterkoeler is niet toegestaan.
 9. Het is helaas niet toegestaan dat andere personen zoals ouders, de training bijwonen. Ook niet op afstand!
Wij hanteren te allen tijde 1,5 meter afstand en reinigen alle materialen voor en na de training. Indien gewenst kun je dit uiteraard zelf nogmaals doen voor de training begint. Het hele protocol is ook altijd terug te lezen op onze website. 

Proefles

Kom langs voor een gratis proefles. Je kan gewoon binnenlopen of je alvast online aanmelden.

Instagram

Download onze app!

Contact

Back2theGym
Franse Akker 21A
4824 AL Breda
Nederland

T: +31 (0)76 – 542 77 06
E: info@back2thegym.nl