Bereik jouw doel met Personal Training bij Back 2 the Gym

Lekker in je vel zitten en een gezond en vitaal leven, dat wil eigenlijk iedereen. Helaas lukt het veel mensen niet om op eigen kracht de discipline op te brengen om iedere keer weer te gaan trainen en de lat steeds hoger te leggen. Het is moeilijk de tijd te nemen om regelmatig, effectief te trainen en je doel te bereiken. Wij kunnen je met onze personal trainingen helpen om jouw doelen wel te behalen.

Wat doen wij?

Wij zijn jouw steuntje in de rug! Samen houden we de focus op jouw doel en gaan we gestructureerd werken aan de doelen die je voor je zelf hebt gesteld. We houden voorafgaand aan de training een intakegesprek om de doelen vast te stellen. Wil je bijvoorbeeld afvallen, aan je conditie werken, herstellen van een blessure of wil je jezelf gewoon fitter voelen? Het kan allemaal, echter heeft ieder doel zijn eigen trainingsaanpak nodig.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat jij leuk vind op het gebied van trainen, want sporten moet leuk zijn. Alleen dan hou je het vol en bereiken we het gewenste resultaat. Na de intake plannen we een aantal trainingen in en gaan we aan slag.

Tijdens de training zorgen wij voor de extra motivatie en goede begeleiding met het uitvoeren van de oefeningen. Personal training is meer dan alleen sporten, ook de begeleiding tijdens het proces vinden wij erg belangrijk. We zoeken naar de balans tussen sport, voeding en ontspanning. Op vaste momenten wordt er een evaluatie gedaan, om te kijken of we op de goede weg om jouw doel te behalen.

Ons team heeft verschillende personal trainers met ieder een eigen specialiteit, op basis van jouw wensen en doelen wordt er gekeken naar wie het beste bij jouw past. Samen doen we er alles aan om jouw doel te behalen, want we doen het samen!

Informatiepakket aanvragen?

Wat zijn jouw doelen?
PT Breda