kickboksen kinderen breda

Sterk & Stoer

Sterk & Stoer is gecreëerd voor kinderen en jongeren die om verschillende redenen wat extra begeleiding kunnen gebruiken om weerbaarder en zelfverzekerder te worden. Kinderen die bijvoorbeeld moeilijk uit hun schulp kunnen komen, gepest worden, een laag zelfbeeld hebben, kampen met faalangst, het gevoel hebben niet er niet bij te horen of moeilijk in een groep kunnen functioneren.

Kinderen die onzeker zijn kunnen veel voordelen halen uit het beoefenen van een vechtsport. Uit onderzoek van het Mulier Instituut blijkt dat vechtsport een belangrijke bijdrage kan leveren aan persoonlijke groei en het verminderen van probleemgedrag bij kinderen. Het kickboksen wordt dan ook aangewend als een middel om de weerbaarheid en zelfverzekerdheid te vergroten.

Trainingen op maat

Tijdens de één op één trainingen bij Back2thegym leren we kinderen onder andere om voor zichzelf op te komen, steviger in hun schoenen te staan, grenzen aan te geven, samenwerken, hulp te vragen en vertrouwen in zichzelf en anderen. Samen met een gecertificeerde trainer werken we door middel van sport en spel aan deze doelen.

De resultaten zijn meestal al snel zichtbaar. Het kind wordt energieker, kan zich beter uiten, komt positief over en de lichaamshouding. Hij zal rechtop lopen, mensen aankijken en zal positiever benaderd worden door anderen. De lessen blijven sportief dus ook de conditie wordt beter!

Meer informatie over Sterk & Stoer?

Neem contact met ons op. Het team van Back2thegym vertelt je er graag meer over. 

Proefles

Kom langs voor een gratis proefles. Je kan gewoon binnenlopen of je alvast online aanmelden.

Instagram

Download onze app!

Contact

Back2theGym
Franse Akker 21A
4824 AL Breda
Nederland

T: +31 (0)76 – 542 77 06
E: info@back2thegym.nl

COVID update: Back 2 The Gym is geopend