Workshop kickboksen breda

Uitdagende en intensieve workshops bij Back 2 the Gym

Naast de reguliere lessen en Personal trainingen verzorgen wij ook pittige workshops voor bedrijven, scholen, vriendengroepen, sportverenigingen en overige belangstellende. Onze workshops zijn voor deelnemers die niet vies zijn van een potje zweten. Wij verzorgen workshops op het gebied van Cardio-Kickboksen, Funboksen, Boksen, H.I.I.T. of een combinatie van deze sporten. De workshops worden volledig naar wens samengesteld en uiteraard staan conditie en teambuilding centraal!

Cardio-Kickboksen, Kickboksen of Boksen

Sportieve sporten, waarbij respect hoog in het vaandel staat. Back2theGym laat je kennis maken met de goede kant van (kick)boksen. De workshop draagt bij aan een stuk weerbaarheid, conditieverbetering en versterking van lichaam en concentratie. We besteden aandacht aan de stoot- en/of traptechnieken van het (kick)boksen. De workshops zijn een actieve maar vooral leuke manier om kennis te maken met de sport.

Funboksen

Funboksen is een sport waarbij je de technieken van het kickboksen uitoefent op een bokspilaar onder begeleiding van opzwepende muziek. De verschillende stoot- en trapcombinaties worden in hoog tempo afgewisseld met kracht en conditie oefeningen.

H.I.I.T. en Functional Training

Met deze sporten zoeken we gezamelijk de grenzen op! We werken aan uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. Tijdens de workshop worden er oefeningen uitgevoerd waarbij er gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. Daarnaast gebruiken wij diverse uitdagende attributen om het uiterste uit het lichaam te halen. Hierbij kun je denken aan sandbags, speedladders, kettlebells en losse gewichten.

Meer informatie over workshops?

Wil je meer informatie over onze workshops of wil je met jouw team een workshop inplannen? Neem contact met ons op. Het team van Back2thegym vertelt je er graag meer over.