boksen-breda

Boksen bij de leukste boksschool van Breda

Boksen is een welbekende vechtsport. In de samenleving kennen veel mensen de vechtsport als de sport waarbij enkel gebruik gemaakt wordt van stoottechnieken en niet van traptechnieken. Dit is een juiste opvatting, maar de andere facetten van het boksen kent maar een klein deel van de samenleving. Het is dé vechtsport waarbij tactisch inzicht cruciaal is. De verschillende onderdelen van het boksen staan centraal in de lessen bij Back2theGym, zoals ringinzicht, coördinatie van de voeten, ogen en handen en conditie. Het bovengenoemde wordt verricht in een ontspannen sfeer dat kenmerkend is voor Back2theGym.

Waarom boksen?

Waarom boksen? Tijdens een boksles train je het hele lichaam. Je bouwt er een conditie mee op, wordt er sterker van en je verbrandt gemiddeld 600 calorieën per uur. Daarnaast is het een heerlijke workout om de alledaagse stress eruit te sporten en je zelfvertrouwen krijgt een flinke boost. Je oefent in een les verschillende stootcombinaties, waardoor je een betere coördinatie en reactievermogen krijgt.

Kom eens langs voor een gratis proefles!
Wij zorgen er met motiveren, goede begeleiding en een gezellige sfeer voor dat jij jouw sportdoelen bereikt en met een voldaan gevoel naar huis gaat. 
Op dinsdagavond is er ook een boksles voor kinderen vanaf 8 jaar.

View this post on Instagram

Boksen!🥊 Elke dinsdag en donderdag @back2thegym

A post shared by Back2thegym (@back2thegym) on

Boksen breda

Boksles Proberen?

Kijk voor de actuele lestijden op ons lesrooster en probeer het zelf tijdens een proefles!

Proefles

Kom langs voor een gratis proefles! Aanmelden kan online via dit formulier. 

Instagram

Download onze app!

Contact

Back2theGym
Franse Akker 21A
4824 AL Breda
Nederland

T: +31 (0)76 – 542 77 06
E: info@back2thegym.nl