Cardio-kickboksen: kickboksen zonder blessures

Een complete & intensieve training waarbij je méér dan 600 calorieën per uur verbrandt! Je traint samen met een andere sporter en je beoefent de stoot- en traptechnieken van het kickboksen. Er wordt tijdens deze les echter niet gespard, waardoor blessures kunnen worden voorkomen. De naam Cardio-kickboksen zegt het al, bij deze training ligt de nadruk het cardio-gedeelte. De training verloopt in hoog tempo, waarbij jij je gehele lichaam zal trainen. Verder is er tijdens de training aandacht voor een diversiteit aan rek en strek, buikspier- en  krachtoefeningen.

De Cardio-kickboksles

Wij zullen je op elke training weer stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen, zodat je na afloop met een voldaan gevoel en zonder blessures het sportcentrum zal verlaten. Cardio-kickboksen is dé krachtige cardio-workout waarbij iedereen zich helemaal kan uitleven! Al jaren nemen mannen en vrouwen met veel plezier deel aan de lessen. Het geeft je al het beste van Kickboksen. Het is goed voor je stoot- en traptechnieken, voor je conditie en voor je zelfvertrouwen. Iedere les wordt afgesloten met een stretching sessie en spier versterkende oefeningen voor de buik.

cardio-kickboksen

Nu ook een dames-only les!

Vaak horen wij van vrouwen: “Ik wil wel graag leren kickboksen maar met wie moet ik dan trainen?” of “Ik wil niemand zijn training ophouden” Daarom geven we iedere donderdag Cardio-kickboksen voor dames. Niet omdat we niet met heren willen trainen, maar omdat we iedereen op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met de mooie sport. Ook voor dames die al een lange tijd Funboksen en net wat meer techniek willen leren: doe eens een lesje mee! Altijd leuk om je sportschema afwisselend en uitdagend te houden.
kickboksenvoordames

Cardio-kickboksles Proberen?

Kijk voor de actuele lestijden op ons lesrooster en probeer het zelf tijdens een proefles!