Funboksen in Breda is Fun!

Funboksen is een sport waarbij de techniek van het kickboksen wordt gebruikt op bokspilaren  of bokszak met opzwepende muziek. Een pittige workout waar iedereen plezier aan beleeft.

Leuk voor iedereen
Geïntroduceerd door Back2thegym is dit 1 van de succesvolste sporten bij Back2thegym. Zowel mannen als vrouwen, beginners en gevorderden zijn enthousiast over deze les. Iedereen traint op zijn eigen niveau. Funboksen is intensief, stimuleert vetverbranding en zorgt voor een uitstekende conditie. De groep, muziek en de trainers motiveren je om het uiterste uit jezelf te halen!

Geen vechtsportervaring nodig
Heb je nog nooit eerder deelgenomen aan een vechtsportles? Dan is funboksen de ideale les om hiermee kennis te maken!

Sport tegelijkertijd met je kind(eren)! Samen sporten zorgt voor ontspanning binnen het gezin. Onze sportouders zijn enthousiast, in plaats van wachten gaan ze ook lekker los! 

De Funboksles

De lessen bestaan uit een warming-up, funboks training en een cooling-down. Naast de diverse stoot- en trapcombinaties wordt er tijdens elke les aandacht besteed aan krachtoefeningen. Tijdens de lessen wordt het verstevigen van de buik-, arm- en beenspieren niet overgeslagen! Wees niet verbaasd als er een rondje squats, push ups of buikspieroefeningen voorbij komt. Funboksen is een complete workout waarbij alle spiergroepen worden getraind.

De voordelen van Funboksen op een rijtje:
–           Plezier in het sporten
–           Leren van kickbokstechnieken
–           Snelle verbetering van je conditie
–           Verbrand 600 calorieën per uur
–           Raak je negatieve energie en stress kwijt
–           Meer zelfvertrouwen en weerbaarder
–           Krijg meer energie en voel jezelf fit

Alleen voor dames

Vind jij het fijner om alleen met vrouwen te trainen? Zowel op maandagavond als woensdagavond kun je bij Back2thegym terecht voor een vrouwen-only les! De lessen worden door vrouwelijke trainsters gegeven in een aparte zaal.

Noot: Door de COVID-19 beperkingen is de les op dit moment gecombineerd. Zodra we kunnen zetten we de vrouwen-only les weer online! 

Funboksen Proberen?

Kijk voor de actuele lestijden op ons lesrooster en probeer het zelf tijdens een proefles!

Proefles

Kom langs voor een gratis proefles! Aanmelden kan online via dit formulier. 

Instagram

Download onze app!

Contact

Back2theGym
Franse Akker 21A
4824 AL Breda
Nederland

T: +31 (0)76 – 542 77 06
E: info@back2thegym.nl