Kickboksen bij de grootste recreatieve sportschool in Breda

Thai- en kickboksen wordt steeds populairder in Nederland. Kickboksen is de ideale sport om o.a. je conditie, focus en explosieve kracht te trainen en top fit te worden!

Kickboksles bij Back2thegym

Thai- en kickboksen is een leuke en effectieve manier om sportief bezig te zijn. Vanuit die gedachte zijn de lessen ook opgebouwd. Na een warming-up wordt er met afwisselende partners getraind waarbij respect en sportief bezig zijn voorop staat. Er komen verschillende stoot- en trap combinaties aan bod.

Tijdens de les wordt er gespard, er wordt als het ware een oefenwedstrijd gehouden, overigens is dit niet verplicht en gebeurt altijd onder toezicht. Zo is het aan de sporter zelf om te kiezen of ze alleen contact op de handschoenen en scheenbeschermers willen maken of ook op lichaamsdelen. Bij het sparren kun je de aangeleerde technieken in de praktijk brengen. Je leert verdedigen, aanvallen, combinaties uitvoeren en je moet je focus erbij houden. Echter is het niet de bedoeling om elkaar te blesseren, we sporten voor ons plezier en we houden rekening met elkaar.

Kickboksles Proberen?

Kijk voor de actuele lestijden op ons lesrooster en probeer het zelf tijdens een proefles!

Proefles

Kom langs voor een gratis proefles! Aanmelden kan online via dit formulier. 

Instagram

Download onze app!

Contact

Back2theGym
Franse Akker 21A
4824 AL Breda
Nederland

T: +31 (0)76 – 542 77 06
E: info@back2thegym.nl